Huisarts in opleiding

Maak afspraak

 Bijkomende informatie:

Lien is huisarts in opleiding (HAIO) en zal gedurende 1,5 jaar meewerken in huisartspraktijk De Molen. Haar opleiding geneeskunde volgde ze aan de Universiteit Gent, waar ze in 2019 afstudeerde.

Lien:

Vanaf 1 oktober start ik met enthousiasme aan mijn HAIO- opleiding te Ruiselede. Ik heb reeds 2 jaar van mijn HAIO studies afgerond. Gedurende 1,5 jaar heb ik gewerkt in een huisartsenpraktijk te De Haan en nadien 6 maand op spoedgevallen in AZ Damiaan Oostende.

Mijn passie voor de huisartsgeneeskunde is ontstaan in mijn laatste jaren geneeskunde. Het bijstaan van de patiënt op verschillende vlakken in de geneeskunde is wat mij het meest aanspreekt in de job. Ik tracht steeds een  aanspreekpunt te zijn en dit zo laagdrempelig mogelijk. Een goede arts-patiëntrelatie is voor mij belangrijk.

Uren van de raadpleging:

 

 

Voormiddag Namiddag Avond

Maandag

afspraak  Huisbezoeken afspraak

Dinsdag

Woensdag afspraak Huisbezoeken

afspraak

Donderdag

afspraak

 Huisbezoeken

afspraak
Vrijdag afspraak

Huisbezoeken

              afspraak
Zaterdag

Afspraak afwisselend 2 artsen